Skip to main content


Haal je motorrijbewijs bij de leukste motorschool van Delft en omgeving

 

Het behalen van je motorrijbewijs is een fantastische stap! Vrijheid, gaan en staan waar je maar wilt zonder rekening te hoeven houden met de tijden van het OV…heerlijk!

 


Meer dan duizend leerlingen gingen je voor. Waar wacht je nog op !

  ✅ Een gegarandeerd hoge kwaliteit van de motorrijlessen

  ✅ Een unieke en zeer effectieve lesmethode

  ✅ Elke rijles dezelfde, goed gekwalificeerde instructeurs

  ✅ Uitsluitend nieuwe lesmotor’s

  ✅ Geen wachttijd, dus gelijk beginnen met lessen

  ✅ Geen extra kosten bij lessen op weekenden

  ✅ Hoog slagingspercentage van 98%

  ✅ Kortom: VERKEERSSCHOOL CONCEPT, zeker geslaagd!

  WACHT NIET LANGER! WE ZIEN EEN TOELOOP OP LESTIJDEN EN RIJEXAMENS

  DE #1 MOTORRIJSCHOOL VAN DELFT, DEN HAAG, RIJSWIJK EN NOOTDORP…

  Sneller je motorrijbewijs met minder lessen

  Hoe langer je rijopleiding duurt, hoe meer lessen je nodig hebt. Dat blijkt uit jarenlange ervaring. Bij verkeersschool Concept kan je meerdere lessen per week afspreken. Daardoor leer je sneller motorrijden. Je motorrijbewijs halen kan bij ons snel!

  Stel je motorrijbewijs halen niet uit

  Bij andere rijscholen moet je alles in één keer betalen. Daarom stellen veel leerlingen hun rijopleiding uit tot ze het kunnen betalen. Bij ons kunt u in termijnen betalen !

  Onze gezamenlijke doel

  Wij hebben maar 1 doel, en dat is jou zo snel mogelijk helpen met het behalen van je motorrijbewijs – we hebben niet voor niets de hoogste slagingspercentage als verkeersschool in de regio!

  Lees hieronder wat onze leerlingen van ons vinden

  Ik had enorm veel angst om zelf te rijden. Maar dankzij verkeersschool Concept heb ik die angst in no time overwonnen.! Op enkele weken tijd heb ik leren rijden zonder problemen. Het vertrouwen en de rust dat hij heeft, is top voor mensen met een angst!!

  Cindyuit nootdorp

  Door de recensies op deze site kwam ik bij verkeersschool concept. En ze spreken allemaal de waarheid. De rijinstructeur heb ik ervaren als een docent die kalm, op maat en relativerend les geeft. Perfect voor mij! Bedankt voor de fijne lessen.

  Nadiauit Den Haag

  Toffe begeleiders toffe mensen en echt goede rijlessen. In het begin, was ik heel onzeker en eigenlijk wou ik niet rijden. Nu, na de lessen, ken ik niet alleen de basis om een auto te rijden, maar voel ik me veel positiever en aangemoed.

  Mustafauit Den Haag

  De rijschool is zeer professioneel, altijd veilig gevoeld tijdens de lessen! Er wordt met je mee gedacht qua tijd management. Ik raad deze rijschool dan ook ten zeerste aan! bedankt Tony.

  Lisauit Delfgauw

  Ik heb mijn motorrijbewijs gehaald met Salim als instructeur. Ben heel er tevreden over de manier van lesgeven. Ik zou iedereen die wil gaan motorrijden aanraden om bij deze rijschool les te nemen.

  Wouteruit Delft

  Ondanks dat ik nog nooit op een gemotoriseerde tweewieler heb gezeten en 60 lessen en 3 examens nodig had voor mijn autorijbewijs bij een ander school, wist salim mij in 15 lessen klaar te stomen voor het behalen van mijn motorrijbewijs. in 1x geslaagd !

  Cindyuit Pijnacker