Skip to main content
Rijles en examen met faalangstbegeleiding

Bouw jij heel veel spanning op als je een examen af moet leggen? Of kun je in paniek raken als je het gevoel hebt de controle te verliezen? Verkeersschool Concept biedt speciale begeleiding aan voor mensen met faalangst, waarbij we ons aanpassen op jouw tempo. Je krijgt een persoonlijke instructeur die ervaring heeft met faalangstbegeleiding en je wordt extra goed begeleid voor en tijdens je examen.

Rijexamen met faalangst begeleiding

Wanneer je last hebt van faalangst kunnen wij als rijschool een aangepast examen voor je aanvragen. Meer informatie over hoe dat examen wordt afgenomen vind je op onze pagina bijzondere praktijkexamens.

Wie had dat gedacht….in 1 x geslaagd voor mijn rijbewijs! Wilde al jaren rijlessen nemen, maar durfde niet. Beste rijschool van delft !

Priscillauit Delft
Veilig en betrouwbaar je rijbewijs halen? Dat kan bij ons! Direct aanmelden

Passende instructeur

Wij koppelen je aan een instructeur die ervaring heeft in het begeleiden van mensen met faalangst.

Rustige begeleiding

De instructeurs van Verkeersschool Concept zullen je met geduld stap voor stap voorbereiden op het praktijkexamen.

Gerichte examentraining

Ter voorbereiding op het praktijkexamen gaan wij verschillende oefenexamens met je rijden zodat je geleidelijk kunt wennen aan het afleggen van een praktijkexamen.

Aangepast praktijkexamen

Wij vragen bij het CBR een bijzonder praktijkexamen voor je aan speciaal afgestemd op mensen met faalangst. Jouw persoonlijke instructeur bereid je op de dag van het praktijkexamen rustig voor, en blijft gedurende de dag bij je om je te begeleiden.