Skip to main content

  Gratis proefles aanvragen

  Dat is supersnel geregeld. Vraag nu een proefrijles aan en ervaar het zelf! Vul de onderstaand formulier in. Dan nemen we snel contact met je op en kun je per direct beginnen!

  Waarom verkeersschool Concept ?

  ✅ Morgen starten met je proefrijles!

  ✅ Korting op rijlespakket

  ✅ Spoedcursus ? Geen enkel probleem !

  ✅ Een gegarandeerd hoge kwaliteit van de rijlessen

  ✅ Een unieke en zeer effectieve lesmethode

  ✅ Elke rijles dezelfde, goed gekwalificeerde instructeurs

  ✅ Uitsluitend nieuwe lesauto’s

  ✅ Geen wachttijd, dus gelijk beginnen met lessen

  ✅ Geen extra kosten bij lessen op weekenden

  ✅ Hoog slagingspercentage van 72%

  ✅ Kortom: VERKEERSSCHOOL CONCEPT, zeker geslaagd!

  * De proefles voor auto of motor is gratis wanneer je bij Verkeersschool Concept een rijopleiding volgt. Er zullen kosten in rekening worden gebracht voor de proefles wanneer je van een andere rijschool komt of vervolgens geen rijopleiding volgt.

  WACHT NIET LANGER! WE ZIEN EEN TOELOOP OP LESTIJDEN EN RIJEXAMENS

  Onze geslaagde leerlingen

  Ik had enorm veel angst om zelf te rijden. Maar dankzij verkeersschool Concept heb ik die angst in no time overwonnen.! Op enkele weken tijd heb ik leren rijden zonder problemen. Het vertrouwen en de rust dat hij heeft, is top voor mensen met een angst!!

  Cindyuit nootdorp

  Door de recensies op deze site kwam ik bij verkeersschool concept. En ze spreken allemaal de waarheid. De rijinstructeur heb ik ervaren als een docent die kalm, op maat en relativerend les geeft. Perfect voor mij! Bedankt voor de fijne lessen.

  Nadiauit Den Haag

  Toffe begeleiders toffe mensen en echt goede rijlessen. In het begin, was ik heel onzeker en eigenlijk wou ik niet rijden. Nu, na de lessen, ken ik niet alleen de basis om een auto te rijden, maar voel ik me veel positiever en aangemoed.

  Mustafauit Den Haag

  De rijschool is zeer professioneel, altijd veilig gevoeld tijdens de lessen! Er wordt met je mee gedacht qua tijd management. Ik raad deze rijschool dan ook ten zeerste aan! bedankt Tony.

  Lisauit Delfgauw

  Ik heb mijn motorrijbewijs gehaald met Salim als instructeur. Ben heel er tevreden over de manier van lesgeven. Ik zou iedereen die wil gaan motorrijden aanraden om bij deze rijschool les te nemen.

  Wouteruit Delft

  Ondanks dat ik nog nooit op een gemotoriseerde tweewieler heb gezeten en 60 lessen en 3 examens nodig had voor mijn autorijbewijs bij een ander school, wist salim mij in 15 lessen klaar te stomen voor het behalen van mijn motorrijbewijs. in 1x geslaagd !

  Cindyuit Pijnacker