Skip to main content

Rijschool Delft

Haal voordelig en snel je rijbewijs bij Rijschool Concept in Delft!

Direct aanmelden

✅ Hoog slagingspercentage

✅ Geen wachtrij

✅ Vaste rijinstructeur

✅ Flexibele lestijden

✅ 10+ jaar een begrip voor rijschool Delft

✅ Gratis proefles

✅ Rijlessen mogelijk in het Engels

✅ Betalen in termijnen

De beste en de leukste rijschool van Delft en omgeving

Rijschool Concept is de beste en leukste autorijschool in Delft en omgeving. Daarom hebben wij de afgelopen jaren velen mogen feliciteren met het behalen van hun Rijbewijs. Bij Rijschool Concept in Delft kan je terecht voor alle soorten lespakketten en rijopleidingen. Een rijopleiding is een kostbare zaak. Daarom is het van belang om een rijschool uit te kiezen welke voldoet aan al jouw eisen.

Concept, rijschool Delft is actief in de wijde omgeving van Delft. Door onze heldere communicatie, krijg je van ons altijd vooraf te horen waar je aan toe bent. Zo vertellen wij je precies wat het rijbewijs je gaat kosten zonder verrassingen achteraf. Daarom rekenen we bij Concept, rijschool Delft geen inschrijfgeld of andere onzin!  

Rijschool Delft

✅ Een gegarandeerd hoge kwaliteit van de rijlessen

✅ Een unieke en zeer effectieve lesmethode

✅ Elke rijles dezelfde, goed gekwalificeerde instructeurs

✅ Uitsluitend nieuwe lesauto’s

✅ Geen wachttijd, dus gelijk beginnen met lessen

✅ Geen extra kosten bij lessen op weekenden

✅ Hoog slagingspercentage van 72%

✅ Kortom: VERKEERSSCHOOL CONCEPT, zeker geslaagd!

MAAK HIERONDER JE KEUZE

Afhankelijk jouw wensen en behoeften heeft autorijschool CONCEPT in Delft verscheidene complete rijlespakketten samengesteld. De keuze is aan jou om te beslissen of je losse lessen neemt (1 of 2 keer per week) of kiest voor één van onze pakketten. Bij onze rijschool Delft zit je niet vast aan contracten. Je betaalt voor de lessen die je hebt gehad, niets meer en niets minder. Heb je een te klein pakket gekozen? Dan kun je nog gemakkelijk extra rijlessen bijboeken.

Pakket 1
€ 499
10 rijlessen
(van 60 minuten)
 
 
 
 
Let op, dit pakket is slechts één keer te boeken
Pakket 2 + Theorie
€ 1559
Proefles t.w.v. € 53,-
25 rijlessen
(van 60 minuten)
1e praktijkexamenc
+ Theorie app
Normaal € 54,- Nu € 39,-
 
Pakket 3 + Theorie
€ 1739
Proefles t.w.v. € 53,-
25 rijlessen
(van 60 minuten)
1e praktijkexamen
TTT (tussentijdse toets)
+ Theorie app
Normaal € 54,- Nu € 39,-
Pakket 4 + Theorie
€ 2039
Proefles t.w.v. € 53,-
35 rijlessen
(van 60 minuten)
1e praktijkexamen
+ Theorie app
Normaal € 54,- Nu € 39,-
 
Pakket 5 + Theorie
€ 2239
Proefles t.w.v. € 53,-
35 rijlessen
(van 60 minuten)
1e praktijk examen
TTT (tussentijdse toets)
+ Theorie app
Normaal € 54,- Nu € 39,-

Het is ook mogelijk om losse lessen te nemen. Je betaalt dan €53,00 per uur.

Rijlessen in Delft volgen 

Bij verkeersschool CONCEPT volg je rijlessen in Delft en omgeving. Onze instructeurs zullen je optimaal voorbereiden op je rijexamen. Onze rijlessen worden altijd gegeven door een vaste rijinstructeur. Het voordeel hiervan is dat onze instructeur de rijlessen van de leerling goed kan analyseren en op basis hiervan beslissingen kan nemen om extra aandachtspunten kan bepalen. Zo ben je er als leerling zeker van dat je bij Concept rijschool Delft zo goed mogelijk wordt voorbereidt op je rijexamen. Een goede voorbereiding tijdens jouw rijlessen is namelijk het halve werk! Dit is dan ook één van de redenen dat onze autorijschool in Delft een uitstekend slagingspercentage heeft. Bij rijschool CONCEPT uit Delft ben je verzekerd van hoogwaardige en kwalitatieve rijlessen. Naast een auto rijopleiding kun je bij ons ook ook terecht voor een taxi opleiding, motorrijlessen, scooterrijbewijs en je BE rijbewijs (aanhangwagen).

ExamenKosten
Losse rijles van 60 min.€53,00
Praktijkexamen B€270,-
Herexamen B€230,-
Tussentijdse toets (TTT)€230,-
BNOR examen€320,-
Faalangstexamen€320,-
Online theorie t.w.v. €54,- actieprijs€39,-

Met minder lessen, sneller je rijbewijs behalen.

Door onze jarenlange ervaring, weten wij als geen ander dat hoe langer het duurt voor het behalen van je rijbewijs, hoe meer rijlessen je nodig hebt. Heb je bijvoorbeeld 1x per week les? Dan ben je elke keer meer tijd kwijt met het herhalen van de vorige les. Vaak zie je dat veel leerlingen daarom stoppen met rijlessen na het eerste rijexamen. Dit komt omdat op examen gaan duur is. Bij Verkeersschool CONCEPT krijg je altijd 100% de aandacht zodat jij in 1x gaat slagen.

Morgen een proefrijles nemen?

Dat is supersnel geregeld. Vraag nu een proefrijles aan en ervaar het zelf!
PROEFLES AANVRAGEN

Met minder rijlessen, sneller je rijbewijs halen bij Concept rijschool Delft 

Door onze jarenlange ervaring, weten wij als geen ander dat hoe langer het duurt voor het behalen van je rijbewijs, hoe meer rijlessen je nodig hebt. Heb je bijvoorbeeld 1x per week les? Dan ben je elke keer meer tijd kwijt met het herhalen van de vorige les. Vaak zie je dat veel leerlingen daarom stoppen met rijlessen na het eerste rijexamen. Dit komt omdat op examen gaan duur is. Bij Verkeersschool CONCEPT in Delft krijg je altijd 100% de aandacht zodat jij in 1x gaat slagen.

Een persoonlijke aanpak

Rijschool Delft Concept staat erom bekend om de persoonlijke aanpak. Aan de hand van een proefles kan worden bepaald hoeveel rijlessen je nodig hebt om je rijbewijs te halen. Daarnaast kunnen we adviseren welk pakket het beste bij je past. Vervolgens kunnen we direct je rijlessen inplannen bij onze autorijschool in Delft!

Rijlessen op maat

Bij Concept hanteren we een persoonlijke aanpak. Wij kunnen jouw rijlessen volledig op maat verzorgen. Dus wil je jouw rijbewijs versneld behalen of juist in jouw eigen tempo inplannen? Het is allemaal mogelijk. Wij halen je thuis of op locatie in Delft en omgeving gewoon op voor je rijles! Kom je uit

De beste autorijschool van Delft

Onze klanten beoordelen Rijschool CONCEPT met een 9,5! Als je besluit om rijlessen te volgen in Delft, dan ga je natuurlijk op zoek naar de beste verkeersschool in Delft en omgeving. Autorijschool CONCEPT in Delft is al meer dan 10 jaar actief en beschikt over een team van ervaren instructeurs. Bij onze rijschool in Delft ben je verzekerd van de beste kwaliteit rijlessen. Rijschool CONCEPT in Delft bereid je daarom ook voor op alle uitdagingen die je als (beginnende) bestuurder tegen komt. Onze autorijschool heeft een unieke lesmethode, waar jij je rijbewijs B behaalt op de manier wat het beste bij jou past. Je kunt bij ons een snelle cursus doen of helemaal in je eigen tempo je rijlessen volgen. Meld je aan bij de beste rijschool in Delft voor het volgen van een proefles. Wij helpen je graag!

Uitstekend slaginspercentage bij Concept rijschool Delft

Begin direct met jouw autorijlessen bij rijschool CONCEPT. Onze verkeersschool in Delft staat erom bekend dat wij één van de hoogste slagingspercentages hebben in de omgeving. Wij hebben geen lange wachtlijsten, maar kunnen direct starten met jouw rijlessen. Door onze gestructureerde werkwijze en manier van lesgeven, laten wij elke leerling goed voorbereid het CBR examen ingaan. We doen er samen met onze leerlingen namelijk alles aan om dit hoge slagingspercentage te bereiken en te behouden. Heb je vragen? Dan kan je gemakkelijk contact met ons opnemen.

Beste rijschool Delft

Verkeersschool CONCEPT staat voor kwaliteit. Wij gaan door tot jij jouw rijbewijs haalt

Ben je op zoek naar een professionele rijschool in Delft en omgeving? Wil jij autorijlessen of motorrijlessen volgen van instructeurs met jarenlange ervaring die jou op een deskundige wijze rijles geven? Dan ben je bij rijschool CONCEPT uit Delft op aan het juiste adres. Meld je aan voor een proefles. Wij hanteren een persoonlijke aanpak. Je instructeur kijkt naar jouw rijvaardigheid en inzicht tijden de proefles. Na deze proefles adviseren wij welk rijlespakket het beste bij jou past en wat het precies gaat kosten. Je bent van harte welkom bij verkeersschool CONCEPT om je rijlessen te volgen en jouw rijbewijs te behalen! Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag.