Skip to main content

Rijschool Delft

Haal voordelig en snel je rijbewijs bij Rijschool Concept in Delft!

Direct aanmelden

✅ Hoog slagingspercentage

✅ Geen wachtrij

✅ Vaste rijinstructeur

✅ Flexibele lestijden

✅ Lessen op avonden mogelijk

 

✅ 10+ jaar een begrip voor rijschool Delft

✅ Gratis proefles

✅ Rijlessen mogelijk in het Engels

✅ Betalen in termijnen

De beste en de leukste rijschool van Delft en omgeving

Rijschool Concept is de beste en leukste autorijschool in Delft en omgeving. Wij hebben de afgelopen jaren velen mogen feliciteren met het behalen van hun Rijbewijs. Bij Rijschool Concept in Delft kan je terecht voor alle soorten lespakketten en rijopleidingen. Een rijopleiding is een kostbare zaak. Daarom is het van belang om een betrouwbare rijschool uit te kiezen welke voldoet aan al jouw eisen.

Concept, rijschool Delft is actief in de wijde omgeving van Delft. Door onze heldere communicatie, krijg je van ons altijd vooraf te horen waar je aan toe bent. Zo vertellen wij je precies wat het rijbewijs je gaat kosten zonder verrassingen achteraf. Daarom rekenen we bij Concept, rijschool Delft geen inschrijfgeld of andere onzin!

Rijschool Delft

✅ Een gegarandeerd hoge kwaliteit van de rijlessen

✅ Een unieke en zeer effectieve lesmethode met duidelijke instructies

✅ Elke rijles dezelfde, goed gekwalificeerde instructeurs

✅ Uitsluitend nieuwe lesauto’s

✅ Geen wachttijd, dus gelijk beginnen met lessen

✅ Geen extra kosten bij lessen op weekenden

✅ Hoog slagingspercentage van 72%

✅ Kortom: VERKEERSSCHOOL CONCEPT, zeker geslaagd!

MAAK HIERONDER JE KEUZE

Bij Autorijschool CONCEPT in Delft zijn er verschillende mogelijkheden. Wij geven de keuze tussen losse lessen (1 of 2 keer per week) of één van onze lespakketten.
Bij onze rijschool Delft zit je als student niet vast aan contracten. Je betaalt voor de lessen die je hebt gehad, niets meer en niets minder. Heb je een te klein pakket gekozen? Dan kun je nog gemakkelijk extra rijlessen bijboeken. Wij zorgen voor een vaste rij instructeur voor het volledige rijlespakket.

Pakket 1
€ 580
10 rijlessen
(van 60 minuten)
 
 
 
 
Let op, dit pakket is slechts één keer te boeken
Pakket 2 + Theorie
€ 1784
Proefles t.w.v. € 61,50
25 rijlessen
(van 60 minuten)
1e praktijkexamen
+ Theorie app
Normaal € 54,- Nu € 39,-
 
Pakket 3 + Theorie
€ 2034
Proefles t.w.v. € 61,50
25 rijlessen
(van 60 minuten)
1e praktijkexamen
TTT (tussentijdse toets)
+ Theorie app
Normaal € 54,- Nu € 39,-
Pakket 4 + Theorie
€ 2374
Proefles t.w.v. € 61,50
35 rijlessen
(van 60 minuten)
1e praktijkexamen
+ Theorie app
Normaal € 54,- Nu € 39,-
 
Pakket 5 + Theorie
€ 2604
Proefles t.w.v. € 61,50
35 rijlessen
(van 60 minuten)
1e praktijkexamen
TTT (tussentijdse toets)
+ Theorie app
Normaal € 54,- Nu € 39,-

Het is ook mogelijk om losse lessen te nemen. Je betaalt dan €61,50 per uur.

Rijlessen in Delft volgen 

Bij verkeersschool CONCEPT volg je rijlessen in Delft en omgeving. Onze instructeurs zullen je optimaal voorbereiden op je rijexamen. Onze rijlessen worden altijd gegeven door een vaste rijinstructeur. Het voordeel hiervan is dat onze vaste instructeur de rijlessen van de leerling goed kan analyseren en op basis hiervan beslissingen kan nemen om extra aandachtspunten kan bepalen. Zo ben je er als leerling zeker van dat je bij Concept rijschool Delft zo goed mogelijk wordt voorbereidt op je rijexamen. Een goede voorbereiding tijdens jouw rijlessen is namelijk het halve werk! Dit is dan ook één van de redenen dat onze autorijschool in Delft een hoog slagingspercentage heeft. Door efficient te leren autorijden, met goede instructies van onze professionele instructeurs ben je bij rijschool Delft verzekerd van slagen door kwalitatieve rijlessen!

Naast een auto rijopleiding kun je bij ons ook terecht voor:

ExamenKosten
Losse rijles van 60 min.€61,50
Praktijkexamen B€280,-
Herexamen B€250,-
Tussentijdse toets (TTT)€250,-
BNOR examen€320,-
Faalangstexamen€320,-
Online theorie t.w.v. €54,- actieprijs€39,-
auto rijschool, scooter rijschool

Gratis proefles

Benieuwd of Verkeersschool Concept de juiste rijschool voor jou is? Wij bieden een gratis proefles aan zodat je kennis kunt maken met onze docenten en onze manier van lesgeven. Tijdens deze proefles krijg je een indruk van hoe wij te werk gaan en kun je ervaren of onze instructeurs bij jou passen.

Het halen van een rijbewijs is een belangrijke mijlpaal is in het leven van iedere student. Als je je rijbewijs wilt behalen, is het belangrijk om een goede rijschool te kiezen. Daarom zorgen wij ervoor dat iedere les op maat wordt gemaakt en aangepast wordt op jouw persoonlijke leerproces. Onze rij instructeurs zijn geduldig en streven naar het beste resultaat.

Verkeersschool Concept onderscheidt zich van andere rijscholen. Bij ons ben je geen nummer, maar een individu met unieke leerbehoeften. Wij zijn ervan overtuigd dat deze persoonlijke benadering bijdraagt aan het halen van jouw rijbewijs.

Morgen een proefrijles nemen?

Dat is supersnel geregeld. Vraag nu een proefrijles aan en ervaar het zelf!
PROEFLES AANVRAGEN

Minder rijlessen, sneller je rijbewijs halen bij Concept rijschool Delft

Door onze ervaring, weten wij als geen ander dat hoe langer het duurt voor het behalen van je rijbewijs, hoe meer rijlessen je nodig hebt. Heb je bijvoorbeeld 1x per week les? Dan ben je elke keer meer tijd kwijt met het herhalen van de vorige les. Vaak zie je dat veel leerlingen daarom stoppen met rijlessen na het eerste rijexamen. Dit komt omdat op examen gaan duur is. Bij Verkeersschool CONCEPT in Delft krijg je altijd 100% de aandacht zodat jij in 1x gaat slagen.

Een persoonlijke aanpak

Rijschool Delft Concept staat bekend om de persoonlijke aanpak. Aan de hand van een proefles kan worden bepaald hoeveel rijlessen je nodig hebt om je rijbewijs te halen. Daarnaast kunnen we adviseren welk pakket het beste bij je past. Vervolgens kunnen we direct je rijlessen inplannen bij onze rijschool in Delft! Wij zullen altijd ons best doen om de rijlessen goed af te stemmen met de leerlingen. Iedere leerling is voor ons uniek.

Leerzame rijlessen op maat

Wij hanteren een persoonlijke aanpak. Jouw rijlessen, volledig op maat. Snel je rijbewijs halen, of juist in jouw eigen tempo inplannen? Het is allemaal mogelijk. Thuis opgehaald worden? Geen probleem. Wij halen je op iedere locatie in Delft en omgeving gewoon op voor je rijles!

keer ergens, avonden, rijinstructeurs

Oefen met ons voor je theorie examen

Stel je voor dat je nooit meer hoeft te worstelen met het combineren van je rijopleiding met andere verplichtingen. Met de Leerling-App heb je de vrijheid om je rijlessen in te plannen op momenten die voor jou het beste uitkomen. Dit betekent dat je de controle hebt over je eigen leerproces en je rijbewijs kunt behalen op jouw eigen tempo.

De Leerling-App maakt gebruik van interactief leren om ervoor te zorgen dat je de lesstof beter begrijpt en onthoudt. Dit zorgt ervoor dat je goed voorbereid bent op je rijlessen en je zelfverzekerder voelt op de weg. Alles wat je nodig hebt voor je theorie is in de Leerling-App te vinden.

De beste rij instructeurs van Delft

Autorijlessen volgen in Delft doe je natuurlijk bij de in beste Delft en omgeving. Onze leerlingen beoordelen Rijschool CONCEPT met een 9,5! Autorijschool CONCEPT in Delft is meer dan 10 jaar actief en beschikt over een team van ervaren instructeurs. Bij onze fijne rijschool in Delft ben je verzekerd van de beste kwaliteit rijlessen. Rijschool CONCEPT in Delft bereid je daarom ook voor op het praktijkexamen en alle uitdagingen die je als (beginnende) bestuurder tegen komt.

Onze autorijschool heeft een unieke lesmethode, waar jij je rijbewijs B behaalt op de manier welke het beste bij jou past. Je kunt bij ons een spoedcursus volgen, of helemaal in je eigen tempo je rijlessen volgen. Meld je aan bij de beste rijschool in Delft voor het volgen van een gratis proefles. Wij helpen je graag zodat je je rijbewijs haalt!

Een uitstekend slagingspercentage bij Concept rijschool Delft

Begin direct met jouw autorijlessen bij rijschool CONCEPT. Onze verkeersschool in Delft staat bekend om een hoog slagingspercentage. Geen wachttijden, direct starten met je rijles.

Door onze gestructureerde werkwijze en manier van lesgeven, laten wij elke leerling goed voorbereid het CBR examen ingaan. We doen er samen met onze leerlingen namelijk alles aan om dit hoge slagingspercentage te bereiken en te behouden. Heb je vragen? Wij staan je graag te woord!

Beste rijschool Delft
verkeersschool concept

Waarom Verkeersschool Concept?

Verkeersschool-Concept is een rijschool die al jarenlang actief is en een uitstekende reputatie heeft opgebouwd. Het is een rijschool die persoonlijke aandacht hoog in het vaandel heeft staan en waarbij je les krijgt van ervaren en geduldige instructeurs. De lessen worden op maat gemaakt, zodat je altijd op je eigen niveau kunt leren en je doelen kunt bereiken.

Bovendien maakt Verkeersschool-Concept gebruik van moderne lesmethodes en materialen, waardoor je altijd up-to-date bent en goed voorbereid de weg op gaat. En niet te vergeten, Verkeersschool-Concept heeft een hoog slagingspercentage, wat natuurlijk een belangrijke factor is als je een rijschool kiest.

In vergelijking met andere rijscholen?

Er zijn veel rijscholen waaruit je kunt kiezen als je wilt beginnen met rijlessen. Sommige rijscholen zijn goedkoop, andere bieden intensieve cursussen aan en andere hebben een hoog slagingspercentage. Maar als je op zoek bent naar een rijschool die niet alleen goed is, maar ook persoonlijke aandacht biedt en een hoge kwaliteit van rijles geven heeft, dan is Verkeersschool-Concept absoluut een aanrader!

Voor beginnend bestuurders, maar ook voor opfriscursussen

Bij Verkeersschool Concept kun je terecht voor rijlessen op maat, op verschillende niveaus, waaronder opfriscursussen. Of je nu net begint met rijlessen of al ervaring hebt met autorijden, onze ervaren rij instructeurs zorgen ervoor dat de lessen aansluiten bij jouw specifieke leerbehoeften en doelen.

We willen benadrukken dat het behalen van jouw rijbewijs bij Verkeersschool Concept niet alleen draait om het halen van het CBR examen, maar ook om het aanleren van de juiste rijvaardigheden. Onze instructeurs besteden veel aandacht aan defensief rijden, verkeersinzicht en milieubewust rijden. Bij Verkeersschool Concept leer je niet alleen rijden, maar leer je ook verantwoordelijk om te gaan met het verkeer!

PROEFLES AANVRAGEN

Verkeersschool CONCEPT staat voor kwaliteit

Wij gaan door tot jij jouw rijbewijs haalt

Ben je op zoek naar een professionele rijschool in Delft? Wil jij autorijlessen volgen van instructeurs met jarenlange ervaring die jou op een deskundige wijze rijles geven? Dan ben je bij rijschool CONCEPT uit Delft aan het juiste adres.

 

Verkeersschool Concept is namelijk dé rijschool voor Delft en omstreken! Wij hebben een team van ervaren experts die je op weg helpen naar het halen van jouw rijbewijs. Bij ons kun je terecht voor rijlessen in auto, scooter, motor en aanhanger

automaat, autorijles, autorijlessen

10+ jaar ervaring

Wij hebben jarenlange ervaring, en hebben vele studenten succesvol begeleid naar het halen van hun rijbewijs. Bij Verkeersschool Concept streven we altijd naar een hoger niveau en daarom zijn al onze leraren goed opgeleid en up-to-date met de nieuwste technieken en regelgevingen. Bij ons ben je dus verzekerd van goede kwaliteit rijlessen!

 

Persoonlijke aanpak

Wij hanteren een persoonlijke aanpak. Je instructeur kijkt naar jouw rijvaardigheid en inzicht tijden de proefles. Na deze proefles adviseren wij welk autorijles pakket het beste bij jou past en wat het precies gaat kosten. Je bent van harte welkom om bij ons je rijlessen te volgen en jouw rijbewijs te behalen! Meld je vandaag nog aan voor een vrijblijvende proefles.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag.

Veel gestelde vragen over onze rijschool in Delft

Kan ik ook scooter, motor of automaat rijles volgen?

Bij onze rijschool kun je terecht voor autorijles, motorrijles en scooter rijles. Onze ervaren rijinstructeurs begeleiden jou tijdens de rijlessen en bereiden je voor op het praktijkexamen.

Wij adviseren graag over automaat rijlessen, lees meer informatie over onze automaat autorijles…

Hoeveel kost een rijles?

Op de rijlessenpagina vindt je een overzicht van hoeveel rijlessen kosten. Het is voordeliger om een pakket af te nemen tegenover een losse rijles.

Hoelang duurt een rijles?

Een rijles duurt 60 minuten. De rij instructeur zal aanraden om meerdere rijlessen achter elkaar nemen mocht dit nodig zijn.

Na hoeveel rijlessen mag ik examen doen?

Het aantal rijlessen om voorbereid op het examen te gaan verschilt per persoon. Het gemiddelde ligt rond de 40 uur aan les.

Waar geven wij les?

Wij geven rijles in omgeving Delft, Regio Haaglanden en het Westland.