Skip to main content

Rijschool Den Hoorn

Haal je rijbewijs bij de nummer 1 rijschool in Den Hoorn!

✅ Hoog slagingspercentage

✅ Geen wachtrij

✅ Vaste rijinstructeur

✅ Flexibele lestijden, ook in avonden

✅ 10+ jaar ervaring

✅ Gratis proefles

✅ Rijlessen mogelijk in het Engels

✅ Betalen in termijnen

Wij gaan door tot jij je rijbewijs haalt!

Naast autorijlessen is het bij ons ook mogelijk om motorrijlessen en scooterrijlessen te volgen. Wil je graag je rijopleiding volgen bij onze rijschool in Den Hoorn? Bij ons werken ervaren instructeurs die op deskundige wijze rijles geven.

Tijdens je vrijblijvende gratis proefles beoordeelt de instructeur jouw rijvaardigheid en inzicht. Aan de hand hiervan, adviseert onze instructeur welk les pakket bij jou past. Je bent van harte welkom bij Verkeersschool CONCEPT om je rijlessen te volgen en jouw rijbewijs te behalen! Vragen? We helpen je graag! Neem gerust contact met ons op.

Start nu met rijlessen bij de leukste rijschool van Den Hoorn!

Ben je op zoek naar een goede rijschool in Den Hoorn? Dan ben je bij Verkeersschool CONCEPT aan het juiste adres. Wij hebben een groot aanbod aan verschillende soorten lespakketten en rijopleidingen. Je rijbewijs halen is namelijk een kostbare zaak en daarom is het van belang om een rijschool uit te kiezen die voldoet aan jouw wensen, behoeften en eisen.

CONCEPT is dé rijschool van Den Hoorn en omgeving. Wij staan voor kwaliteit en hanteren een persoonlijke aanpak. Verkeerschool CONCEPT is al jarenlang een begrip in Den Hoorn en heeft een uitstekend slagingspercentage. Door onze heldere communicatie, krijg je van ons altijd van te voren te horen waar je aan toe bent, wat het je precies gaat kosten en zonder verrassingen achteraf.

Wij rekenen geen inschrijfgeld of andere onzin! Onze ervaren rij instructeurs hebben veel ervaring, zijn geduldig en nemen echt de tijd voor jou als leerling. Bij rijschool CONCEPT sta jij dus centraal.

Auto Rijschool Den Hoorn

✅ Een gegarandeerd hoge kwaliteit van de rijlessen

✅ Een unieke en zeer effectieve lesmethode

✅ Elke rijles dezelfde, goed gekwalificeerde vaste instructeur

✅ Uitsluitend nieuwe lesauto’s

✅ Rijlessen volgen op eigen tempo

✅ Geen wachttijd, dus gelijk beginnen met lessen

✅ Geen extra kosten bij lessen in de avond of in het weekend

✅ Voorbereid op je theorie examen door onze online cursus

✅ Hoog slagingspercentage van 78%

✅ Kortom: VERKEERSSCHOOL CONCEPT, zeker geslaagd!

MAAK HIERONDER JE KEUZE

Pakket 1
€ 540
10 rijlessen
(van 60 minuten)
 
 
 
 
Let op, dit pakket is slechts één keer te boeken
Pakket 2 + Theorie
€ 1664
Proefles t.w.v. € 58,-
25 rijlessen
(van 60 minuten)
1e praktijkexamenc
+ Theorie app
Normaal € 54,- Nu € 39,-
 
Pakket 3 + Theorie
€ 1894
Proefles t.w.v. € 58,-
25 rijlessen
(van 60 minuten)
1e praktijkexamen
TTT (tussentijdse toets)
+ Theorie app
Normaal € 54,- Nu € 39,-
Pakket 4 + Theorie
€ 2214
Proefles t.w.v. € 58,-
35 rijlessen
(van 60 minuten)
1e praktijkexamen
+ Theorie app
Normaal € 54,- Nu € 39,-
 
Pakket 5 + Theorie
€ 2444
Proefles t.w.v. € 58,-
35 rijlessen
(van 60 minuten)
1e praktijk examen
TTT (tussentijdse toets)
+ Theorie app
Normaal € 54,- Nu € 39,-

Het is ook mogelijk om losse lessen te nemen. Je betaalt dan €58,00 per uur.

CONCEPT Rijschool Den Hoorn: Alle pakketten en prijzen op een rijtje

Wij weten dat elke student andere behoeftes heeft. Daarom heeft CONCEPT rijschool Den Hoorn verscheidene complete rijlespakketten samengesteld. Met een pakket ben je verzekerd van extra korting!

Je weet vooraf precies het aantal rijlessen en hoeveel het zal gaan kosten. Daarnaast adviseren we jou hier graag in. Je zit bij ons niet vast aan contracten, maar betaalt gewoon voor de lessen die je hebt gehad, niets meer en niets minder. Heb je uiteindelijk toch een te klein pakket gekozen? Geen probleem! Op je instructiekaart zie je precies hoeveel lessen je nog over hebt. Je kunt dan gemakkelijk nog een aantal extra rijlessen bijboeken.

ExamenKosten
Losse rijles van 60 min.€58,00
Praktijkexamen B€270,-
Herexamen B€250,-
Tussentijdse toets (TTT)€230,-
BNOR examen€320,-
Faalangstexamen€320,-
Online theorie t.w.v. €54,- actieprijs€39,-
auto rijschool, scooter rijschool

Met minder lessen, sneller je rijbewijs halen bij CONCEPT rijschool Den Hoorn

Door onze jarenlange ervaring, weten wij al geen ander dat hoe langer het duurt voor het behalen van je rijbewijs, hoe meer lessen je nodig hebt. Wanneer je bijvoorbeeld maar 1x per week lest, dan zul je meer tijd kwijt zijn met het herhalen van de vorige les. Bij onze rijschool in Den Hoorn heb je dan ook de mogelijkheid om meerdere lessen per week te volgen. Eenmaal geslaagd heb je in no time je rijbewijs op zak!

Daarnaast zien we bij verschillende rijscholen dat er veel leerlingen zijn die stoppen wanneer zij zakken voor het rijexamen. Wij motiveren onze leerlingen om nooit op te geven en te blijven strijden voor je roze pasje! Bij Verkeersschool CONCEPT in Den Hoorn krijg je altijd 100% de aandacht. Onze leerlingen krijgen een instructeur toegewezen die bij hun past. Wij zullen altijd rekening houden met de behoeftes van onze studenten, stellen we het rijlespakket voor je samen en bereiden we je zo goed mogelijk voor op het examen, met als resultaat: in een keer geslaagd!

Morgen een proefrijles nemen?

Dat is supersnel geregeld. Vraag nu een vrijblijvende proefles aan en ervaar het zelf!
PROEFLES AANVRAGEN

De beste rijopleiding van Den Hoorn

Wil je graag leren autorijden in Den Hoorn ? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Autorijschool CONCEPT in Den Hoorn is al meer dan 10 jaar actief als rijschool in Den Hoorn en omgeving. Bij onze rijopleiding ben je verzekerd van de beste kwaliteit.

Tijdens de autorijles bereid je instructeur je voor op alle (mogelijke) uitdagingen in het verkeer, die je als (auto) bestuurder tegen zult gaan komen. Wij hanteren een unieke lesmethode zodat jij je rijbewijs behaalt op de juiste manier die ook nog eens bij je past.

Wil je graag je rijbewijs versneld halen? Dit is mogelijk met een spoedcursus. De instructeur zal de lessen meerdere keren per week voor je plannen, om te zorgen dat je sneller op examen kan. Meld je nu aan voor een gratis vrijblijvende proefles.

Beste Rijschool Den Hoorn

Leerzame lessen bij CONCEPT Rijschool Den Hoorn

Wij hebben geen lange wachttijden en kun je op zeer korte termijn beginnen met autorijles. Wij zijn al meer dan 10 jaar actief als rijschool in Den Hoorn met één van de hoogste slagingspercentages! Verkeersschool CONCEPT hanteert een gestructureerde werkwijze en een persoonlijke manier van lesgeven. Hierdoor zorgen wij ervoor dat iedere leerling op zijn eigen tempo rijles volgt. Samen met onze leerlingen en ervaren rij instructeurs, doen wij er alles aan om dit hoge slagingspercentage te bereiken en te behouden.

Wij hebben een gezamenlijk doel, en dat is onze studenten zo snel mogelijk helpen met het behalen van het rijbewijs – bij ons volg je rijles voor de auto in Delft, Den Haag, Rijswijk, NootdorpDen HoornVoorburg, Leidschendam, Zoetermeer, SchipluidenWateringen en nog veel meer plaatsen in de regio!

Heb je vragen of wil je een gratis proefles nemen? Rijlessen gevolgd bij een andere rijschool, maar op zoek naar een nieuwe? Neem dan gerust contact met ons op! Wij zijn bereikbaar via het contactformulier, e mail, WhatsApp of door ons te bellen.

Op zoek naar rijles voor een ander voertuig?

Les volgen voor scooter, auto en motor? Motorrijbewijs halen? Verkeersschool CONCEPT bied ook motorrijlessen aan! Lees hier meer over het volgen van motorrijles.