Skip to main content

Rijschool Den Hoorn

Haal voordelig en snel je rijbewijs bij de nummer 1 rijschool in Den Hoorn!

✅ Hoog slagingspercentage

✅ Geen wachtrij

✅ Vaste rijinstructeur

✅ Flexibele lestijden

✅ 10+ jaar ervaring

✅ Gratis proefles

✅ Rijlessen mogelijk in het Engels

✅ Betalen in termijnen

Wij staan voor kwaliteit en gaan door tot jij jouw rijbewijs haalt

Naast autorijlessen is het bij ons ook mogelijk om motorrijlessen en scooterrijlessen te volgen. Wil je graag je rijopleiding volgen bij onze rijschool in Den Hoorn? Neem dan gerust contact met ons op. Bij ons werken instructeurs met jarenlange ervaring die op deskundige wijze rijles geven. Tijdens je proefles beoordeelt de instructeur jouw rijvaardigheid en inzicht. Aan de hand hiervan, adviseert onze instructeur welk pakket het beste bij jou past en wat het precies gaat kosten. Je bent van harte welkom bij Verkeersschool CONCEPT om je rijlessen te volgen en jouw rijbewijs te behalen! Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag.

Start nu met rijlessen bij de leukste rijschool van Den hoorn en omgeving

Ben je op zoek naar een rijschool in Den Hoorn? Dan ben je bij Verkeersschool CONCEPT aan het juiste adres. Wij hebben een groot aanbod aan verschillende soorten lespakketten en rijopleidingen. Je rijbewijs halen is namelijk een kostbare zaak en daarom is het van belang om een rijschool uit te kiezen die voldoet aan jouw wensen, behoeften en eisen.

CONCEPT is dé rijschool van Den Hoorn en omgeving. Wij staan voor kwaliteit en hanteren een persoonlijke aanpak. Verkeerschool CONCEPT is al jarenlang een begrip in Den Hoorn en heeft een uitstekend slagingspercentage. Door onze heldere communicatie, krijg je van ons altijd van te voren te horen waar je aan toe bent, wat het rijbewijs je precies gaat kosten en zonder verrassingen achteraf. Wij rekenen geen inschrijfgeld of andere onzin! Onze instructeurs hebben veel ervaring, zijn geduldig en nemen echt de tijd voor jou als leerling. Bij rijschool CONCEPT sta jij dus centraal.

Rijschool Delft

✅ Een gegarandeerd hoge kwaliteit van de rijlessen

✅ Een unieke en zeer effectieve lesmethode

✅ Elke rijles dezelfde, goed gekwalificeerde instructeurs

✅ Uitsluitend nieuwe lesauto’s

✅ Geen wachttijd, dus gelijk beginnen met lessen

✅ Geen extra kosten bij lessen op weekenden

✅ Hoog slagingspercentage van 78%

✅ Kortom: VERKEERSSCHOOL CONCEPT, zeker geslaagd!

MAAK HIERONDER JE KEUZE

Pakket 1
€ 499
10 rijlessen
(van 60 minuten)
 
 
 
 
Let op, dit pakket is slechts één keer te boeken
Pakket 2 + Theorie
€ 1559
Proefles t.w.v. € 53,-
25 rijlessen
(van 60 minuten)
1e praktijkexamenc
+ Theorie app
Normaal € 54,- Nu € 39,-
 
Pakket 3 + Theorie
€ 1739
Proefles t.w.v. € 53,-
25 rijlessen
(van 60 minuten)
1e praktijkexamen
TTT (tussentijdse toets)
+ Theorie app
Normaal € 54,- Nu € 39,-
Pakket 4 + Theorie
€ 2039
Proefles t.w.v. € 53,-
35 rijlessen
(van 60 minuten)
1e praktijkexamen
+ Theorie app
Normaal € 54,- Nu € 39,-
 
Pakket 5 + Theorie
€ 2239
Proefles t.w.v. € 53,-
35 rijlessen
(van 60 minuten)
1e praktijk examen
TTT (tussentijdse toets)
+ Theorie app
Normaal € 54,- Nu € 39,-

Het is ook mogelijk om losse lessen te nemen. Je betaalt dan €53,00 per uur.

CONCEPT Rijschool Den Hoorn: Alle pakketten en prijzen op een rijtje

Omdat elke leerling zijn eigen wensen en eisen heeft voor een rijopleiding. Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken, heeft CONCEPT rijschool Den Hoorn verscheidene complete rijlespakketten samengesteld. Je weet vooraf precies hoeveel het zal gaan kosten. Daarnaast adviseren we jou hier graag in. Je zit bij ons niet vast aan contracten, maar betaalt gewoon voor de lessen die je hebt gehad, niets meer en niets minder. Heb je uiteindelijk toch een te klein pakket gekozen? Dat is geen probleem. Je kunt gemakkelijk nog een aantal extra rijlessen bijboeken.

ExamenKosten
Losse rijles van 60 min.€53,00
Praktijkexamen B€270,-
Herexamen B€230,-
Tussentijdse toets (TTT)€230,-
BNOR examen€320,-
Faalangstexamen€320,-
Online theorie t.w.v. €54,- actieprijs€39,-

Met minder lessen, sneller je rijbewijs halen bij CONCEPT rijschool Den Hoorn

Door onze jarenlange ervaring, weten wij al geen ander dat hoe langer het duurt voor het behalen van je rijbewijs, hoe meer lessen je nodig hebt. Wanneer je bijvoorbeeld maar 1x per week lest, dan zul je meer tijd kwijt zijn met het herhalen van de vorige les. Bij onze rijschool in Den Hoorn heb je dan ook de mogelijkheid om meerdere lessen per week te volgen.

Daarnaast zien we vaak dat er veel leerlingen zijn die stoppen met rijlessen na het eerste rijexamen. Dit komt omdat op examen gaan aardig prijzig is. Bij Verkeersschool CONCEPT in Den Hoorn krijg je altijd 100% de aandacht, stellen we het beste pakket voor je samen en bereiden we je zo goed mogelijk voor zodat jij in 1x zult gaan slagen.

Morgen een proefrijles nemen?

Dat is supersnel geregeld. Vraag nu een proefrijles aan en ervaar het zelf!
PROEFLES AANVRAGEN

De beste rijopleiding van Den Hoorn

Ben je op zoek naar een rijopleiding in Den Hoorn om rijlessen te gaan volgen? Dan ga je natuurlijk op zoek naar de beste rijschool in Den Hoorn. Autorijschool CONCEPT in Den Hoorn is al meer dan 10 jaar actief als rijschool in Den Hoorn en omgeving. Bij onze rijopleiding staan we voor kwaliteit. Je bent daarom verzekerd van de beste kwaliteit rijlessen. Bij rijschool Den Hoorn bereiden we je voor op alle (mogelijke) uitdagingen in het verkeer, die je als bestuurder tegen zult gaan komen. Wij hanteren een unieke lesmethode zodat jij je rijbewijs behaalt op de juiste manier die ook nog eens bij jouw past. Wil je graag je rijbewijs versneld halen? Dan is dit ook mogelijk. We zullen dan meerdere rijlessen per week inplannen om te zorgen dat je sneller op examen kan. Meld je nu aan voor een gratis proefles bij de beste rijschool van Den Hoorn.

Beste rijschool Delft

Een ontzettend hoog slagingspercentage bij CONCEPT Rijschool Den Hoorn

Bij ons hanteren we geen lange wachttijden en kun je op zeer korte termijn beginnen met jouw autorijlessen bij verkeersschool CONCEPT. Wij zijn al meer dan 10 jaar actief als rijschool in Den Hoorn en hebben al vele leerlingen mogen helpen bij het behalen van hun rijbewijs. Wij hebben één van de hoogste slagingspercentages als rijschool in Den Hoorn en omgeving! Verkeersschool CONCEPT hanteert een gestructureerde werkwijze en hanteren een persoonlijke manier van lesgeven. Hierdoor zorgen wij ervoor dat iedere leerling goed voorbereid op CBR examen gaat. Samen met onze leerlingen en daarnaast onze ervaren instructeurs, doen wij er alles aan om dit hoge slagingspercentage te bereiken en te behouden. Heb je vragen of wil je een gratis proefles nemen? Neem dan gerust contact met ons op!

Wij hebben een gezamenlijke doel, en dat is jou zo snel mogelijk helpen met het behalen van je rijbewijs – we hebben niet voor niets de hoogste slagingspercentage als verkeersschool in de regio Delft, Den Haag, Rijswijk, NootdorpDen HoornVoorburg, Leidschendam, Zoetermeer, SchipluidenWateringen en nog veel meer plaatsen in de regio!