Skip to main content

Rijschool Rijswijk

Haal voordelig en snel je rijbewijs !

✅ Hoog slagingspercentage

✅ Geen wachtrij

✅ Vaste rijinstructeur

✅ Flexibele lestijden

✅ 10+ jaar ervaring

✅ Gratis proefles

✅ Rijlessen mogelijk in het Engels

✅ Betalen in termijnen

De beste en de leukste rijschool van Rijswijk en omgeving

Verkeersschool CONCEPT is dé rijschool in Rijswijk waar je naar op zoek bent. Onze rijschool zit oorspronkelijk gevestigd in Delft. Echter komen wij zeer regelmatig in Rijswijk om rijlessen te geven. De afgelopen jaren hebben wij dan ook velen leerlingen uit Rijswijk mogen feliciteren met het behalen van hun rijbewijs. Bij ons kan je terecht voor alle soorten lespakketten en rijopleidingen. Een rijopleiding is een kostbare zaak, daarom is het van belang om een rijschool uit te kiezen welke voldoet aan jouw eisen.

Bij CONCEPT Rijschool Rijswijk houden we van heldere communicatie. Van ons krijg je altijd van te voren te horen waar je aan toe bent, wat het rijbewijs je precies gaat kosten en zonder verrassingen achteraf. Wij rekenen geen inschrijfgeld of andere onzin!

Naast een auto rijopleiding kun je bij ons ook ook terecht voor een taxi opleiding, motorrijlessen, scooterrijbewijs en je BE rijbewijs (aanhangwagen).

Rijschool Delft

✅ Een gegarandeerd hoge kwaliteit van de rijlessen

✅ Een unieke en zeer effectieve lesmethode

✅ Elke rijles dezelfde, goed gekwalificeerde instructeurs

✅ Uitsluitend nieuwe lesauto’s

✅ Geen wachttijd, dus gelijk beginnen met lessen

✅ Geen extra kosten bij lessen op weekenden

✅ Hoog slagingspercentage van 72%

✅ Kortom: VERKEERSSCHOOL CONCEPT, zeker geslaagd!

MAAK HIERONDER JE KEUZE

Pakket 1
€ 580
10 rijlessen
(van 60 minuten)
 
 
 
 
Let op, dit pakket is slechts één keer te boeken
Pakket 2 + Theorie
€ 1784
Proefles t.w.v. € 61,50
25 rijlessen
(van 60 minuten)
1e praktijkexamen
+ Theorie app
Normaal € 54,- Nu € 39,-
 
Pakket 3 + Theorie
€ 2034
Proefles t.w.v. € 61,50
25 rijlessen
(van 60 minuten)
1e praktijkexamen
TTT (tussentijdse toets)
+ Theorie app
Normaal € 54,- Nu € 39,-
Pakket 4 + Theorie
€ 2374
Proefles t.w.v. € 61,50
35 rijlessen
(van 60 minuten)
1e praktijkexamen
+ Theorie app
Normaal € 54,- Nu € 39,-
 
Pakket 5 + Theorie
€ 2604
Proefles t.w.v. € 61,50
35 rijlessen
(van 60 minuten)
1e praktijkexamen
TTT (tussentijdse toets)
+ Theorie app
Normaal € 54,- Nu € 39,-

Het is ook mogelijk om losse lessen te nemen. Je betaalt dan €61,50 per uur.

Rijschool Rijswijk: Pakketten en prijzen

Rijschool CONCEPT in Rijswijk biedt verschillende rijlespakketten aan. Deze zijn speciaal ontwikkeld op basis van de verschillende wensen van onze leerlingen. Jij hebt de keuze of je graag losse rijlessen wilt nemen (1 of 2 keer per week) of juist kiest voor één van onze complete rijles pakketten. Bij CONCEPT Rijschool Rijswijk zit je niet vast aan vaste contracten. Je betaalt gewoon voor de lessen die je hebt gehad, niets meer en niets minder. Heb je uiteindelijk een te klein pakket gekozen? Geen probleem. Je kunt gemakkelijk extra rijlessen bijboeken.

ExamenKosten
Losse rijles van 60 min.€61,50
Praktijkexamen B€280,-
Herexamen B€250,-
Tussentijdse toets (TTT)€250,-
BNOR examen€320,-
Faalangstexamen€320,-
Online theorie t.w.v. €54,- actieprijs€39,-
auto rijschool, scooter rijschool

Met minder lessen, sneller je rijbewijs halen bij onze rijopleiding in Rijswijk

Bij verkeersschool CONCEPT in Rijswijk hebben we jarenlange ervaring. Wij weten als geen ander dat hoe langer het duurt voordat jij je rijbewijs hebt behaald, hoe meer rijlessen je nodig hebt. Kies je er bijvoorbeeld voor om 1x per week een rijles te nemen? Dan zul je meer tijd kwijt zijn aan je rijopleiding dan wanneer je meerdere keren per week lest. Vaak is het namelijk zo, vooral in het begin van de rijopleiding, dat je dingen moet herhalen van de vorige les. Je ziet vaak dat leerlingen stoppen met rijlessen na het eerste rijexamen. Vaak komt dit omdat op rijexamen gaan duur is. Bij Verkeersschool CONCEPT in Rijswijk krijg je altijd 100% de aandacht zodat jij in 1x zult gaan slagen.

Morgen een proefrijles nemen?

Dat is supersnel geregeld. Vraag nu een proefrijles aan en ervaar het zelf!
PROEFLES AANVRAGEN

Een persoonlijke aanpak en snel je rijbewijs halen bij CONCEPT rijschool Rijswijk

Als je besluit om rijlessen te volgen in Rijswijk, dan ga je natuurlijk op zoek naar de beste rijschool van Rijswijk. Autorijschool Concept in Rijswijk is al meer dan 10 jaar actief als rijschool in Rijswijk. Bij onze autorijschool in Rijswijk ben je verzekerd van de beste kwaliteit rijlessen. Rijschool Rijswijk bereid je daarom ook voor op alle uitdagingen die je als (beginnende) bestuurder tegen komt. Onze autorijschool heeft een uniek lesmethode waar jij je rijbewijs B behaalt op de manier wat bij jouw past. Je kunt bij ons snelle cursus of helemaal in je eigen tempo rijden. Meld je aan bij onze autorijschool in Rijswijk voor het volgen van een proefles.

Rijlessen op maat

Zoals we net al zeiden, bij CONCEPT hanteren we een persoonlijke aanpak. Wij kunnen jouw rijlessen volledig op maat verzorgen. Wil je bijvoorbeeld versneld je rijbewijs halen? Of wil je juist in jouw eigen tempo rijlessen volgen en inplannen? Bij ons het is allemaal mogelijk. Wij halen je thuis of op locatie in Rijswijk en omgeving gewoon op voor je rijles!

Beste rijschool Delft

De beste rijschool van Rijswijk

Onze klanten beoordelen rijschool CONCEPT gemiddeld met een 9.5! Ben jij dus van plan om rijlessen te gaan volgen in Rijswijk? Dan ga je natuurlijk op zoek naar de beste rijopleiding in Rijswijk en omgeving. Verkeersschool CONCEPT in Rijswijk is al ruim 10 jaar actief en beschikt over een team van ervaren instructeurs. Wij kunnen je er van verzekeren dat je rijlessen zult krijgen van de beste kwaliteit. Rijschool CONCEPT in Rijswijk zal je daarom ook voorbereiden op de verschillende uitdagingen in het verkeer die je als (beginnende) bestuurder tegen komt. Bij onze rijschool hanteren we een unieke lesmethode, waar jij je rijbewijs B behaalt op de manier die het beste bij je past. Wil je bijvoorbeeld een snelle opfriscursus doen? Heb je faalangst of wil je graag rijlessen volgen in je eigen tempo? Meld je dan aan bij de beste autorijschool in Rijswijk voor het volgen van een gratis proefles. Wij helpen je graag verder.

Verkeersschool CONCEPT staat voor kwaliteit. Wij gaan door tot jij jouw rijbewijs haalt

Ben je op zoek naar een professionele en goede rijschool in Rijswijk en omgeving? Ben je op zoek naar autorijlessen, motorrijlessen of scooterrijlessen? Dan ben jij bij onze rijopleiding aan het juiste adres. Wij hebben instructeurs met jarenlange ervaring die op deskundige wijze rijles geven. Daarnaast hanteren we een persoonlijke aanpak. Tijdens de proefles kijkt de instructeur naar jouw rijvaardigheid en inzicht. Aan de hand van de proefles adviseren wij dan ook welk rijlespakket het beste bij jou past en wat het precies gaat kosten. Je bent van harte welkom bij verkeersschool CONCEPT om je rijlessen te volgen en jouw rijbewijs te behalen! Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn actief in DelftDen HaagRijswijkNootdorpYpenburgDen HoornVoorburgPijnackerLeidschendamZoetermeerSchipluidenDe Lier of Delgauw.