Skip to main content

Rijschool Schipluiden

Haal voordelig en snel je rijbewijs !

✅ Hoog slagingspercentage

✅ Geen wachtrij

✅ Vaste rijinstructeur

✅ Flexibele lestijden

✅ 10+ jaar ervaring

✅ Gratis proefles

✅ Rijlessen mogelijk in het Engels

✅ Betalen in termijnen

De beste en leukste rijschool van Schipluiden

Wil je binnenkort je rijbewijs halen, maar weet je nog niet precies welke rijopleiding het beste bij jou pas? Bij CONCEPT Rijschool Schipluiden slaag je het snelst! Wij bieden zowel autorijlessen als motor- en scooterrijlessen aan. Wil je graag eerst kennismaken met onze rijschool in Schipluiden? Maak dan gebruik van een gratis proefles!

Bij rijopleiding CONCEPT hebben we een groot aanbod aan verschillende soorten lespakketten en rijopleidingen. Bij ons staat kwaliteit, persoonlijkheid en deskundigheid centraal. Wij zijn al jarenlang een begrip in Schipluiden en omgeving. Door onze frisse blik, heldere communicatie en persoonlijke aanpak krijg je van ons altijd van te voren te horen waar je aan toe bent. Daarnaast vertellen wij je wat het rijbewijs je precies gaat kosten zonder verassingen achteraf. Wij rekenen geen inschrijfgeld of andere onzin! Onze instructeurs hebben veel ervaring, zijn geduldig en nemen echt de tijd voor jou als leerling. Bij rijopleiding CONCEPT sta jij dus centraal.

Rijschool Delft

✅ Een gegarandeerd hoge kwaliteit van de rijlessen

✅ Een unieke en zeer effectieve lesmethode

✅ Elke rijles dezelfde, goed gekwalificeerde instructeurs

✅ Uitsluitend nieuwe lesauto’s

✅ Geen wachttijd, dus gelijk beginnen met lessen

✅ Geen extra kosten bij lessen op weekenden

✅ Hoog slagingspercentage van 72%

✅ Kortom: VERKEERSSCHOOL CONCEPT, zeker geslaagd!

MAAK HIERONDER JE KEUZE

Pakket 1
€ 540
10 rijlessen
(van 60 minuten)
 
 
 
 
Let op, dit pakket is slechts één keer te boeken
Pakket 2 + Theorie
€ 1664
Proefles t.w.v. € 58,-
25 rijlessen
(van 60 minuten)
1e praktijkexamenc
+ Theorie app
Normaal € 54,- Nu € 39,-
 
Pakket 3 + Theorie
€ 1894
Proefles t.w.v. € 58,-
25 rijlessen
(van 60 minuten)
1e praktijkexamen
TTT (tussentijdse toets)
+ Theorie app
Normaal € 54,- Nu € 39,-
Pakket 4 + Theorie
€ 2214
Proefles t.w.v. € 58,-
35 rijlessen
(van 60 minuten)
1e praktijkexamen
+ Theorie app
Normaal € 54,- Nu € 39,-
 
Pakket 5 + Theorie
€ 2444
Proefles t.w.v. € 58,-
35 rijlessen
(van 60 minuten)
1e praktijk examen
TTT (tussentijdse toets)
+ Theorie app
Normaal € 54,- Nu € 39,-

Het is ook mogelijk om losse lessen te nemen. Je betaalt dan €58,00 per uur.

Dé rijschool van Schipluiden: Onze pakketten en prijzen op een rijtje

Wij hanteren graag een persoonlijke aanpak en leveren graag maatwerk voor iedere leerling. Daarom hebben wij een ruim aanbod aan verschillende rijlespakketten. Zo zit er altijd wel het juiste pakket bij die aansluit op jouw wensen en behoeften. Onze instructeurs zullen je na de eerste proefles altijd advies geven over welk pakket het beste bij je past. Dit wordt besloten aan de hand van je rijvaardigheid en inzicht. Goed om te weten: bij ons zit je niet vast aan contracten. Je betaald gewoon voor de lessen die je hebt gevolgd. Niets meer en niets minder! Heb je uiteindelijk toch voor een te klein pakket gekozen? Geen probleem. Je kunt gerust nog een aantal extra rijlessen bijboeken.

ExamenKosten
Losse rijles van 60 min.€58,00
Praktijkexamen B€270,-
Herexamen B€250,-
Tussentijdse toets (TTT)€230,-
BNOR examen€320,-
Faalangstexamen€320,-
Online theorie t.w.v. €54,- actieprijs€39,-
auto rijschool, scooter rijschool

Geen lange wachtrijen, minder rijlessen en snel je rijbewijs bij CONCEPT Rijschool Schipluiden

Bij CONCEPT Rijschool Schipluiden weten we als geen ander dat het behalen van je rijbewijs kostbaar is. Zeker als je meer lessen nodig hebt dan verwacht. Wanneer je bijvoorbeeld maar 1 keer per week rijles hebt, dan zul je meer tijd kwijt zijn met het herhalen van de vorige les. Wij bieden daarom de mogelijkheid aan om meerdere rijlessen per week te volgen.

Daarnaast komt het vaak voor dat leerlingen stoppen met rijlessen wanneer ze zakken voor hun eerste rijexamen. Dit komt omdat op examen gaan best duur is. Bij rijschool CONCEPT in Schipluiden hebben we instructeurs met veel ervaring die jou 100% de aandacht geven. Daarnaast stellen we vooraf het beste pakket voor je samen en bereiden we je zo goed mogelijk voor zodat jij in 1x zult gaan slagen.

Als je besluit om rijlessen te volgen in DelftDen HaagRijswijkNootdorpYpenburgDen HoornVoorburgPijnackerLeidschendamZoetermeerSchipluidenDe Lier of Delgauw, dan ga je natuurlijk op zoek naar de beste rijschool van jouw omgeving.

Morgen een proefrijles nemen?

Dat is supersnel geregeld. Vraag nu een proefrijles aan en ervaar het zelf!
PROEFLES AANVRAGEN

De beste rijschool van Schipluiden

Door onze jarenlange ervaring en onze hoge slagingspercentage, kunnen we zeggen dat we dé rijschool zijn van Schipluiden. Ben jij op zoek naar een goede rijopleiding in Schipluiden of omgeving? Dan ga je natuurlijk op zoek naar de beste rijschool. Bij ons staan we voor kwaliteit. Je bent verzekerd van de beste kwaliteit rijlessen. Onze ervaren instructeurs bereiden je voor op alle uitdagingen in het verkeer en geven je de beste tips over verkeersinzicht. Zo ga jij goed voorbereid de weg op. Daarnaast hanteren we bij verkeersschool CONCEPT een unieke lesmethode zodat jij je rijbewijs behaalt op de juiste manier. Wil je graag versneld je rijbewijs halen? Neem dan contact met ons op voor een spoedcursus. Ook dit is mogelijk. We zullen dan in korte tijd meerdere rijlessen per week inplannen zodat je sneller op examen kan. Meld je nu aan voor een gratis proefles bij de beste rijschool in Schipluiden en omgeving.

Beste rijschool Delft

Hoge slagingspercentages en een gemiddelde klantenbeoordeling van een 9,5

Wist je al dat wij een gemiddelde klantenbeoordeling hebben van een 9,5? Dat is iets om trots op te zijn! Daarnaast hebben we uitstekende slagingspercentages en doen we er alles aan om deze te behouden. Bij onze rijschool hanteren we geen lange wachttijden en is het mogelijk om op korte termijn te gaan beginnen met rijlessen. Wij zijn al ruim 10 jaar actief in Schipluiden en omgeving en hebben één van de hoogste slagingspercentages in deze omgeving. CONCEPT hanteert een gestructureerde werkwijze en hanteren een persoonlijke manier van lesgeven. Hierdoor zorgen wij ervoor dat iedere leerling goed voorbereid op CBR examen gaat. Samen met onze instructeurs en onze leerlingen, doen wij er alles aan om deze hoge slagingspercentages en uitstekende klantbeoordelingen te bereiken en te behouden. Heb je vragen of wil je een gratis proefles nemen? Neem dan gerust contact met ons op!

Bij CONCEPT Rijschool Schipluiden gaan we door tot jij jouw rijbewijs haalt

We vinden het ontzettend belangrijk dat jij als leerling het gehele proces als prettig hebt ervaren. Je rijbewijs halen is namelijk niet zomaar iets. Onze instructeurs hanteren een persoonlijke en zorgen ervoor dat je zo goed mogelijk voorbereid op examen gaat. De instructeurs die bij CONCEPT werken hebben jarenlange ervaring en hebben al ontzettend veel leerlingen mogen helpen bij het behalen van hun rijbewijs. Tijdens je proefles beoordeelt de instructeur jouw rijvaardigheid en inzicht. Aan de hand hiervan, adviseert onze instructeur welk pakket het beste bij jou past en wat het precies gaat kosten. Je bent van harte welkom bij verkeersschool CONCEPT om je rijlessen te volgen en jouw rijbewijs te behalen! Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag.

.