Skip to main content

Rijschool Wateringen

Voordelig en snel je rijbewijs halen !

Direct aanmelden

✅ Hoog slagingspercentage

✅ Geen wachtrij

✅ Vaste rijinstructeur

✅ Flexibele lestijden

✅ Rijschool met 10+ jaar ervaring

✅ Gratis proefles

✅ Rijlessen mogelijk in het Engels

✅ Betalen in termijnen

✅ Ook voor scooter en motorrijlessen

De leukste en beste rijschool van Wateringen en omgeving

Afgelopen jaren hebben wij velen mogen feliciteren met hun rijbewijs. Bij onze rijschool Wateringen kan je terecht voor alle soorten autorijles pakketten en rijopleidingen. Een rijopleiding is een kostbare zaak, daarom is het van belang om een goeie rijschool uit te kiezen welke voldoet aan jouw eisen. Wij leggen graag uit waarom CONCEPT rijschool in Wateringen een goede keuze is!

Transparant & Communicatief

Door onze heldere communicatie krijg je van ons altijd van te voren te horen waar je aan toe bent, wat het rijbewijs je precies gaat kosten en zonder verrassingen achteraf. Wij rekenen geen inschrijfgeld of andere onzin! Ook kan je voor de hele rijopleiding een vaste instructeur toegewezen krijgen, mocht je dit prettig vinden. Kortom: een rijschool met een persoonlijke aanpak en toewijding!

Als je besluit om rijlessen te volgen in DelftDen HaagRijswijkNootdorpYpenburgDen HoornVoorburgPijnackerLeidschendamZoetermeerSchipluiden, De Lier of Delfgauw, dan ga je natuurlijk op zoek naar de beste rijschool van jouw omgeving. Autorijschool Concept is al meer dan 10 jaar actief als dé rijschool in Nederland. Bij onze autorijschool Wateringen ben je verzekerd van een hoog slagingspercentage, een fijne rijinstructeur met de beste kwaliteit.

Rijschool Delft

Gratis Proefles

Rijbewijs halen? Op een leuke en effectieve manier leren rijden? Maak kennis met dé rijschool in Wateringen. Meld je aan bij onze rijschool in Wateringen voor het volgen van een gratis proefles.

✅ Een gegarandeerd hoge kwaliteit van de rijlessen

✅ Altijd in de buurt: Rijles volgen in Wateringen

✅ Een unieke en zeer effectieve lesmethode

✅ Elke rijles dezelfde, goed gekwalificeerde instructeurs

✅ Uitsluitend nieuwe lesauto’s

✅ Geen wachttijd, dus gelijk beginnen met lessen

✅ Geen extra kosten bij lessen in het weekend

✅ Rijschool met een hoog slagingspercentage van 72%

✅ Kortom: VERKEERSSCHOOL CONCEPT, zeker geslaagd!

MAAK HIERONDER JE KEUZE

Pakket 1
€ 540
10 rijlessen
(van 60 minuten)
 
 
 
 
Let op, dit pakket is slechts één keer te boeken
Pakket 2 + Theorie
€ 1664
Proefles t.w.v. € 58,-
25 rijlessen
(van 60 minuten)
1e praktijkexamenc
+ Theorie app
Normaal € 54,- Nu € 39,-
 
Pakket 3 + Theorie
€ 1894
Proefles t.w.v. € 58,-
25 rijlessen
(van 60 minuten)
1e praktijkexamen
TTT (tussentijdse toets)
+ Theorie app
Normaal € 54,- Nu € 39,-
Pakket 4 + Theorie
€ 2214
Proefles t.w.v. € 58,-
35 rijlessen
(van 60 minuten)
1e praktijkexamen
+ Theorie app
Normaal € 54,- Nu € 39,-
 
Pakket 5 + Theorie
€ 2444
Proefles t.w.v. € 58,-
35 rijlessen
(van 60 minuten)
1e praktijk examen
TTT (tussentijdse toets)
+ Theorie app
Normaal € 54,- Nu € 39,-

Het is ook mogelijk om losse lessen te nemen. Je betaalt dan €58,00 per uur.

Rijschool Wateringen – Pakketten en prijzen

Afhankelijk van jouw wensen heeft verkeersschool CONCEPT verscheidene complete autorijles pakketten ontwikkeld. Hoeveel rijlessen nodig zijn verschilt natuurlijk per persoon. De instructeur maakt altijd een inschatting hoeveel autorijlessen jij nodig hebt. De keuze is dan aan jou om te beslissen of je losse lessen neemt (1 of 2 keer per week) of kiest voor een van onze pakketten. Wij zijn pas tevreden als het gezamelijke doel bereikt is: zelfstandig de weg op met je autorijbewijs!

Je zit bij ons niet vast aan contracten, je betaalt voor de lessen die je hebt gehad, niets meer en niets minder. Heb je een te klein rijlespakket gekozen? Dan kun je nog gemakkelijk extra rijlessen bijboeken. Wil je bijvoorbeeld rijlessen volgen in een automaat? Dat is bij ons mogelijk!

Motorrijles volgen?

Ook is het mogelijk om bij rijschool Wateringen je motorrijbewijs te halen! Wij bieden zowel autorijlessen als motorrijlessen aan. Lees hier over motorrijles als je ook graag motor wilt rijden in Wateringen!

ExamenKosten
Losse rijles van 60 min.€58,00
Praktijkexamen B€270,-
Herexamen B€250,-
Tussentijdse toets (TTT)€230,-
BNOR examen€320,-
Faalangstexamen€320,-
Online theorie t.w.v. €54,- actieprijs€39,-
rijschool wateringen

Autorijschool Wateringen - Met minder lessen, sneller je rijbewijs behalen

Uit jarenlange ervaring weten wij als geen ander dat hoe langer het duurt voor het behalen van je rijbewijs, hoe meer lessen je nodig hebt. Heb je bijvoorbeeld 1x per week les, dan ben je elke keer meer tijd kwijt met het herhalen van de vorige les. Dat is natuurlijk zonde! Een rijbewijs halen is niet goedkoop maar door de rijopleiding efficiënt in te zetten kan het je een hoop kosten besparen!

Vaak zie je dat heel veel leerlingen stoppen met rijlessen wanneer zij het eerste rijexamen niet halen, omdat op examen gaan prijzig is. Bij Verkeersschool Concept krijg je altijd de 100% aandacht, en zorgen wij er voor dat jij in een keer gaat slagen voor je praktijkexamen! Wij proberen ons hier mee te onderscheiden tegenover andere rijscholen, waar de focus niet altijd op de leerlingen ligt. Hierdoor kunnen wij ook ons slagingspercentage garanderen en is dit ook terug te zien in de autorijlessen.

Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. De instructeur laat de leerlingen pas los op het moment dat zij slagen voor het praktijkexamen en het rijbewijs gehaald hebben.

Morgen een gratis proefles nemen?

Dat is supersnel geregeld. Vraag nu een gratis proefles aan en ervaar het zelf!
PROEFLES AANVRAGEN

Spoedcursus volgen bij Rijschool Wateringen

Ook wanneer je snel je rijbewijs moet halen, kan je bij onze rijschool terecht voor een spoedcursus. We plannen dan het aantal lessen kort na elkaar in, zodat je snel je opleiding kan afronden, examen kan doen en zelfstandig kan autorijden! Wij kunnen je verzekeren dat onze rijinstructeurs stuk voor stuk ervaren instructeurs zijn op het gebied van rijles, met een passie voor lesgeven.

rijschool wateringen, instructeur