Skip to main content


Get your motor driver’s license at the best motorschool in Delft and the surrounding area

 

Getting your driver’s license is a fantastic step! Freedom, going wherever you want without having to take public transport times…Wonderful

 


More than a thousand students preceded you. What are you waiting for !

  A guaranteed high quality of the motorcycle driving lessons

  A unique and very effective teaching method

  Every driving lesson the same, well-qualified instructors

  ✅ Only new lesson motorcycle

  No waiting time, so start lessons right away

  No extra costs for lessons on weekends

  High success rate of 98%

  ✅ In short: VERKEERSSCHOOL CONCEPT, certainly a success!

  DO NOT WAIT ANY LONGER! WE SEE AN INCREASE IN CLASS TIMES AND DRIVING EXAMS

  DE #1 MOTOR DRIVING SCHOOL IN DELFT, DEN HAAG, RIJSWIJK EN NOOTDORP…

  Get your motor driver’s license faster with fewer lessons

  The longer your motor driver training takes, the more lessons you need. This is evident from years of experience. At Concept traffic school you can arrange several lessons per week. That way you learn to drive faster. Get your motor driver’s license with us quickly!

  Don’t delay to getting your motor driver’s license

  At other driving schools you have to pay everything at once. That is why many students postpone their driver lessons until they can afford it. With us you can pay in installments!

  Our common goal

  We have only 1 goal, and that is to help you get your driving license as quickly as possible – we have the highest success rate as a traffic school in the region for a reason!

  Read below what our students think of us

  Ik had enorm veel angst om zelf te rijden. Maar dankzij verkeersschool Concept heb ik die angst in no time overwonnen.! Op enkele weken tijd heb ik leren rijden zonder problemen. Het vertrouwen en de rust dat hij heeft, is top voor mensen met een angst!!

  Cindyuit nootdorp

  Door de recensies op deze site kwam ik bij verkeersschool concept. En ze spreken allemaal de waarheid. De rijinstructeur heb ik ervaren als een docent die kalm, op maat en relativerend les geeft. Perfect voor mij! Bedankt voor de fijne lessen.

  Nadiauit Den Haag

  Toffe begeleiders toffe mensen en echt goede rijlessen. In het begin, was ik heel onzeker en eigenlijk wou ik niet rijden. Nu, na de lessen, ken ik niet alleen de basis om een auto te rijden, maar voel ik me veel positiever en aangemoed.

  Mustafauit Den Haag

  De rijschool is zeer professioneel, altijd veilig gevoeld tijdens de lessen! Er wordt met je mee gedacht qua tijd management. Ik raad deze rijschool dan ook ten zeerste aan! bedankt Tony.

  Lisauit Delfgauw

  Ik heb mijn motorrijbewijs gehaald met Salim als instructeur. Ben heel er tevreden over de manier van lesgeven. Ik zou iedereen die wil gaan motorrijden aanraden om bij deze rijschool les te nemen.

  Wouteruit Delft

  Ondanks dat ik nog nooit op een gemotoriseerde tweewieler heb gezeten en 60 lessen en 3 examens nodig had voor mijn autorijbewijs bij een ander school, wist salim mij in 15 lessen klaar te stomen voor het behalen van mijn motorrijbewijs. in 1x geslaagd !

  Cindyuit Pijnacker