Skip to main content

AUTO

MOTOR

BROMFIETS

Plan jouw rijlessen in de app

Oefen wanneer het jou uitkomt

Geen theorieboek of aparte CD’s meer nodig: vanaf nu kun je voor alles terecht in de handige LeerlingApp. Dus of je nu een tussenuur hebben, op de bus aan het wachten bent of thuis op de bank zit; je kan altijd werken jouw theorie.

Interactief leren

Tientallen video’s leggen de belangrijkste onderdelen van de theorie uit. De lesstof is zo ingedeeld dat je het in stukjes van enkele minuten kunt leren. Wanneer je een onderdeel geleerd hebt kan je de opgedane kennis meteen testen met een deeltoets. Zo weten je direct of je de stof hebt begrepen.

Meer dan 200 theoriehoofdstukken
100 introductiefilmpjes met uitleg
Kennistoetsen met meer dan 300 vragen
Training met CBR-oefenexamens
Onbeperkt geldig tijdens de praktijkopleiding
Voor auto, motor en bromfiets

Theorie app

nu met 27% korting!

€ 54,- 

€ 39,-

Oefen onbeperkt zolang je bij ons lest en haal jouw theorie-examen in 1 keer!

Les jij al bij Verkeersschool CONCEPT?

Vraag dan nu de theorieoefeningen aan voor de LeerlingApp, wij geven jou toegang en verrekenen het bedrag op de volgende betaling. Op deze manier kun jij je voorbereiden op de rijles die gaat komen en ben jij minder tijd kwijt in de les auto. Zo zorgen wij ervoor dat we samen zo snel mogelijk jou aan het rijbewijs kunnen helpen en de kosten laag proberen te houden.

Nog geen leerling bij Concept?

Klik hier om een gratis proefles aan te vragen!

Plan jouw theorie in een handige app

Hoe werkt dit?

1. Plan de examendatum

Alles begint met de examendatum. Geef in de app aan wanneer het theorie-examen plaatsvindt.

De app geeft aan wat je die week moet doen om de theorie te leren. Ook als je het examen nog hebt aangevraagd kan je al met de theorie beginnen zodat je genoeg tijd hebt om alles goed te kunnen oefenen.

2. Hoofdstukken lezen & filmpjes kijken

De complete theorie-opleiding zit in de app. Neem iedere dag een aantal hoofdstukken door met video’s en uitleg.

De theoriestof bevat allemaal korte onderdelen zodat je in een paar minuten een onderdeel kan leren. Onderweg, in een tussenuur of thuis op de bank: overal kun je oefenen voor het theorie-examen.

3. Deeltoetsen maken

In een deeltoets check je of jij de theorie goed begrepen hebt en het weet toe te passen. In de totale theorieopleiding zijn 32 verschillende deeltoetsen met tientallen vragen.

Je ziet direct of zijn antwoord goed is. Bij een fout antwoord krijgt je de uitleg nogmaals te zien zodat je direct weet hoe je het de volgende keer beter kunt doen.

4. Examentraining

Je kan nóg beter voorbereiden op het CBR theorie-examen met de examentraining. Deze examens zijn exact zoals bij het CBR en bestaan uit gevaarherkenning, verkeersregels en verkeersinzicht.

Nog geen leerling bij Concept?

Klik hier om een gratis proefles aan te vragen!