Skip to main content

Verkeersschool CONCEPT – Dé rijschool waar iedereen slaagt

Bij verkeersschool CONCEPT doen wij er alles aan om er voor te zorgen dat jij de optimale begeleiding krijgt om snel en verantwoord het rijbewijs te halen. Gecertificeerde instructeurs, goed onderhouden voertuigen, Rijopleiding Op Maat. Door middel van een combinatie tussen persoonlijke aandacht en innovatieve en professionele leermethoden leer jij veilig en snel de kneepjes van het vak. Iedere leerling is anders en iedere leerling heeft een andere benadering nodig. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in onze leerlingen en stemmen benadering op de wensen, en de persoonlijkheid, van de leerling af. Onze doel is niet alleen om leerlingen te laten slagen, voor hun rijbewijs, maar ook om ze zelfstandig, veilig en zonder angst aan het verkeer te laten deelnemen.

Al 10 jaar obsessieve focus op tevredenheid van onze leerlingen

Al meer dan 10 jaar geven we rijles en doen dit met liefde voor ons vak. We halen voldoening uit het lesgeven en hebben aandacht voor de persoon achter het stuur. We worden gezien als rij-instructeur, maar zijn daarnaast net zo goed rij-coach.

We steken onze handen uit de mouwen en binnen de lokale regio’s waar wij lesgeven is geen straat ons onbekend. Natuurlijk nemen we lesgeven serieus, maar vergeten vooral niet de fun binnen het leren van nieuwe dingen.

Wij hebben een gezamenlijke doel, en dat is jou zo snel mogelijk helpen met het behalen van je rijbewijs – we hebben niet voor niets de hoogste slagingspercentage als verkeersschool in de regio Delft, Den Haag, Rijswijk, Nootdorp, Den Hoorn, Voorburg, Leidschendam, Zoetermeer, Schipluiden, Wateringen en nog veel meer plaatsen in de regio!

Vanaf 16,5 jaar starten met rijlessen!

Al vanaf 16,5 jaar mag jij starten met het volgen van rijlessen. Vanaf de dag dat jij 17 jaar bent geworden mag je rijexamen doen. Ben je geslaagd? Dan mag je tot je 18e verjaardag de weg op onder begeleiding van door jou gekozen coach(es). Je hoeft dus niet meer tot je 18e te wachten, voordat je eindelijk met rijlessen mag beginnen.

WACHT NIET LANGER EN MELD JE DIRECT AAN !

Hoe werkt het?

  • Ben jij 16 jaar? Dan mag je starten met het halen van je theorie-examen.
  • Vanaf 16,5 jaar mag je praktijklessen volgen en kun je de begeleiderspas aanvragen.
  • Als je 17 jaar bent geworden, mag je rijexamen doen.
  • Heb jij je rijbewijs gehaald? Dan kun je tot je 18e samen met je coach(es) in de auto rijden.
  • Vanaf je 18e mag je zelfstandig de weg op.

HIERONDER ONZE GESLAAGDE LEERLINGEN

Volg ons op Instagram - Verkeerschool CONCEPT